Gabriel Ionita
Gabriel IonitaDirector General

 Cu o experiență de aproape 20 de ani în Telecomunicații, IT, dezvoltare de produse și rețele, Gabriel Ioniță preia poziția de Director General al AXIONET din anul 2016 cu o echipă formată din patru compartimente de bază: vânzări, logistică, financiar și tehnic.
 
 Înainte de 2016, Gabriel a deținut funcția de Director Tehnic în companiile Euroweb România, Dial Telecom România și Digital Cable Systems precum și Director de Rețea IP în Turk Telekom International.
 
 Absolvent al Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației – Universitatatea Politehnica București în 1999, Gabriel are și un master executiv în administrarea afacerilor ( EMBA) obținut în cadrul Universității București și în cadrul Universității Tiffin din Ohio, USA în 2007.

Viorel Voican
Viorel VoicanSenior Sales Representative
Cu o experiență de aproape 10 ani în domeniu IT și vânzări, Viorel Voican s-a alăturat echipei Axionet din anul 2011 ca Senior Sales Executive.
Înainte de 2011 , Viorel a lucrat pentru echipă Romsys Serv în product and sales development.
Viorel este absolvent al Universității Dimitrie Cantemir cu specializare în Management Comercial .
Ilie Pîrvu
Ilie PîrvuBusiness Development Manager
Cu o experiență de peste 10 ani în vânzări, Ilie Pîrvu s-a alăturat echipei Axionet in 2017 ca Business Development Manager.
Înainte de 2017, Ilie a lucrat pentru companii ca M247 Europe, Euroweb România, Dial Telecom și Digital Cable Systems.
Ilie este absolvent al Facultății de Relații Internaționale.
Doina Filipas
Doina FilipasSenior Sales Representative
Cu o experiență de aproape 15 ani în vânzări, Doina s-a alăturat echipei Axionet din anul 2016 ca Senior Sales Executive.
Înainte de 2016 , Doina a lucrat pentru câteva companii multinaționale cunoscute în business and sales development ; Abro Package , Titan SA membră a LLI Euromills și Mega Image.
Doina este absolvent al Universității Dimitrie Cantemir din București
Iosefina Isfan
Iosefina IsfanEconomist
Iosefina s-a alăturat echipei în 2015 ca economist. Colega noastră are 20 de ani experiență dobândită la firme precum Green City, Daro Sport, Grim CD S.A. și APRODEX S.A.
Adriana Gainusa
Adriana GainusaCoordonator Logistica si Operatiuni
Cu aproximativ 5 ani de experiență în domeniu, Adriana s-a alăturat Axionet în 2015 în calitate de coordonator logistică și operațiuni. Înainte de Axionet Adriana a lucrat pentru Nord Plan Invest, Blim Trade SRL și Parfois.
Valentin Dragomir
Valentin DragomirCoordonator Tehnic
Cu mai mult de 10 ani de experientă în domeniul tehnic, Valentin s-a alăturat în 2013 Axionet în calitate de coordonator tehnic. Înainte de a lucra la noi Valentin a fost angajat la Delta Sisteme Electronice.

„A fi împreună este un început, a rămâne împreună este un progres, a lucra împreună este un succes.”

– Henry Ford