Gabriel Ionita
Gabriel IonitaDirector General

Cu o experiență de aproape 20 de ani în Telecomunicații, IT, dezvoltare de produse și rețele, Gabriel Ioniță preia poziția de Director General al AXIONET din anul 2016 cu o echipă formată din patru compartimente de bază: vânzări, logistică, financiar și tehnic.

Înainte de 2016, Gabriel a deținut funcția de Director Tehnic în companiile Euroweb România, Dial Telecom România și Digital Cable Systems precum și Director de Rețea IP în Turk Telekom International.

Absolvent al Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației – Universitatatea Politehnica București în 1999, Gabriel are și un master executiv în administrarea afacerilor ( EMBA) obținut în cadrul Universității București și în cadrul Universității Tiffin din Ohio, USA în 2007.

Viorel Voican
Viorel VoicanSenior Sales Representative
Cu o experiență de aproape 10 ani în domeniu IT și vânzări, Viorel Voican s-a alăturat echipei Axionet din anul 2011 ca Senior Sales Executive.
Înainte de 2011 , Viorel a lucrat pentru echipă Romsys Serv în product and sales development.
Viorel este absolvent al Universității Dimitrie Cantemir cu specializare în Management Comercial .
Adriana Gainusa
Adriana GainusaCoordonator Logistica si Operatiuni
Cu aproximativ 5 ani de experiență în domeniu, Adriana s-a alăturat Axionet în 2015 în calitate de coordonator logistică și operațiuni. Înainte de Axionet Adriana a lucrat pentru Nord Plan Invest, Blim Trade SRL și Parfois.
Iosefina Isfan
Iosefina IsfanEconomist
Iosefina s-a alăturat echipei în 2015 ca economist. Colega noastră are 20 de ani experiență dobândită la firme precum Green City, Daro Sport, Grim CD S.A. și APRODEX S.A.
Valentin Dragomir
Valentin DragomirCoordonator Tehnic
Cu mai mult de 10 ani de experientă în domeniul tehnic, Valentin s-a alăturat în 2013 Axionet în calitate de coordonator tehnic. Înainte de a lucra la noi Valentin a fost angajat la Delta Systems.
Gelu Ioanca
Gelu IoancaChief Information Officer
Cu mai mult de 10 ani de experientă în domeniul tehnic…
Rares Nicoara
Rares NicoaraSales Consultant

Cu o experiență de aproape 4 ani în vânzări și marketing, Rareș s-a alaturat echipei în octombrie 2020.

Absolvent al Universității Româno-Americană, licențiat în Marketing și Management, Rareș are și un master în Marketing în Afaceri, cu specializare în dezvoltarea afacerilor.

În trecut a lucrat la companii precum Automobile Bavaria, Vodafone și FITPASS.

Alexandru Cristache
Alexandru CristacheTechnical IT Support
Persoană cu spirit de echipă, viziune și creativitate. Cu o experiență de 12 ani în domeniul tehnic și IT, Alexandru s-a alăturat echipei din anul 2017.
Înainte de 2017, Alexandru a lucrat pentru Inphase Internațional Ltd din UK și 12Volti.
Bogdan Hrisca
Bogdan HriscaBusiness Development Manager
Persoană cu o atitudine proactivă, spirit întreprinzător , creativ, cu viziune și simt commercial.
Absolvent al facultății de Electrotehnică în anul 1993 a acumulat o vastă experiență în ultimii 20 ani în executiv management, în special pe parte de vânzări, în companiile METRO, Karstadt Quelle, Li & Fung și Feper.

„A fi împreună este un început, a rămâne împreună este un progres, a lucra împreună este un succes.”

– Henry Ford